James Leung

DIRECTOR

  • Screen Shot 2018-07-05 at 2.48.02 pm
    James Leung CSL
  • Screen Shot 2018-07-05 at 2.42.52 pm
    James Leung Convoy
  • Screen Shot 2018-03-09 at 5.55.32 pm
    James Leung FujiFilm X-H1
  • Screen Shot 2017-11-16 at 2.49.14 pm
    James Leung Maxim’s Mooncake 2017
  • Screen Shot 2017-07-14 at 1.53.08 pm
    James Leung Sony TV
  • Screen Shot 2017-04-10 at 1.59.59 pm
    James Leung Daikin
  • xt2
    James Leung Fujifilm XT2
  • huawei
    James Leung Huawei
  • glodlion
    James Leung Goldlion
  • fujiflmx70_
    James Leung Fujifilm X70
  • FUJIFILM_3
    James Leung Fujifilm X-Pro2
  • Screen Shot 2016-03-10 at 3.20.08 pm
    James Leung AIA
  • Screen Shot 2016-03-10 at 3.33.22 pm
    James Leung Airbnb
  • Screen Shot 2015-09-04 at 12.56.07 pm
    James Leung Maxim’s mooncake 2015
  • Screen Shot 2015-07-10 at 5.22.05 pm
    James Leung Pocari Sweat
  • Screen Shot 2015-07-10 at 6.25.06 pm
    James Leung Fujifilm XT 10
  • fortune_jpg
    James Leung Fortune
  • genki4
    James Leung Genki
  • Amalfi
    James Leung Amalfi
  • CSS
    James Leung Chow Sang Sang
  • GE
    James Leung European Georgia
  • FH3
    James Leung Forest Hill
  • X10
    James Leung Fujifilm X10
  • X100
    James Leung Fujifilm X100
  • XE1
    James Leung Fujifilm XE1
  • fujiflimxf1
    James Leung Fujifilm XF1
  • homepage_963x562
    James Leung Fujifilm XT1
  • Ga
    James Leung Gaggenau
  • m
    James Leung Lifang Motor
  • LG
    James Leung Lake Geneve
  • LG
    James Leung The Lake Dragon
  • r
    James Leung The Residencia
  • Starbucks
    James Leung Starbucks
  • Tough3
    James Leung TOUGH Jeansmith – Tie Hard
  • tough1
    James Leung TOUGH Jeansmith – Love Hurts
  • tough2
    James Leung TOUGH Jeansmith – Cupping